Over Romédes Specials

Productieautomatisering in optima forma

De oprichting van Romédes Specials B.V. in het jaar 2002 was het gevolg van een steeds frequentere vraag in de markt naar totaaloplossingen. Romédes Specials ontwikkelt, produceert en levert kwalitatief hoogwaardige units en toevoerapparatuur voor automatiseringsprojecten en de machinebouwbranche. Dat doen we met de meest uiteenlopende productietechnieken en in samenwerking met gerenommeerde toeleveranciers in binnen- en buitenland. Onze kennis en kunde sluiten naadloos aan op onze passie voor resultaatgerichte engineering. Een combinatie die u veel voordeel oplevert. Niet in de laatste plaats door onze concurrerende prijzen.

 

Rendement en resultaat

Het partnership dat Romédes Specials aangaat met zijn leveranciers kenmerkt zich door korte communicatielijnen, specialisme en compromisloze kwaliteit. Uw productieautomatisering is bij ons in vertrouwde handen. We bedenken samen met u oplossingen in termen van terugverdientijd, rendement en resultaat. Bestaande technieken worden opnieuw bekeken en waar mogelijk toegepast, al dan niet in verbeterde vorm. Daarmee voorkomt u onnodige investeringen en ontwikkelingstijden. Onze producten zijn zo veel mogelijk opgebouwd volgens een modulair systeem. Ze zijn toepasbaar in een breed scala van markten met verschillende productiemethoden. Voor uw specifieke wensen zorgt Romédes Specials in samenspraak met Romédes Engineering voor de individuele engineering en precies op maat geproduceerde units.

 

Partnerschap van A tot Z

De persoonlijke betrokkenheid van al onze medewerkers vertaalt zich van A tot Z in een hecht partnerschap met u als opdrachtgever. We hebben oog voor het kleinste detail. Dat merkt u al direct wanneer wij uw wensen en eisen in kaart brengen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Na een eventuele engineering worden de puntjes op de i gezet en volgt de realisatie van de gevonden oplossing: assemblage, afstelling en eindcontrole. De afname vindt plaats bij Romédes Specials na een uitvoerige test, kwaliteits- en afnamerapportage.

 

Installatie  en service

Aansluitend op de afname vindt zo spoedig mogelijk de levering plaats. Afhankelijk van de levering wordt in samenspraak de installatie gepland. Indien preventief onderhoud gewenst is, kan een servicecontract  worden afgesloten zodat onze serviceafdeling uw machine in topconditie houdt. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag bereikbaar om, indien gewenst, u zo snel mogelijk  van technische ondersteuning te voorzien.

Copyright © 2024 Romedes - Design by Bjorn Maatman - Development by Niels Voortman/Computer-Parts.NL