Over Romédes Engineering

Van kennis tot kunde

U bent bij Romédes altijd verzekerd van een structurele aanpak. Op basis van uw vraag of probleemstelling, waarbij in eerste instantie het proces duidelijk wordt gedefinieerd, komt Romédes met een uitgekiende oplossing. De oplossing kan zowel een effectief redesign van een bestaande machine als een compleet nieuw concept omvatten.

 

Denkers én doeners

Bij Romédes Engineering proeft u bij binnenkomst onmiddellijk de informele bedrijfscultuur. Romédes werkt met een overzichtelijke organisatiestructuur waarin korte communicatielijnen de basis vormen. Deze organisatiestructuur merkt u ook. De uitstekende in- en externe communicatie komt het eindresultaat volledig ten goede. Bij Romédes kiezen we bewust voor een kleinschalige opzet. Enerzijds om de kwaliteit te waarborgen, anderzijds om een ideale basis voor ultiem maatwerk te scheppen. Om deze redenen heeft Romédes niet de ambitie om het grootste engineeringbureau te zijn, maar wel het meest toonaangevende.

 

Samenspel

De persoonlijke betrokkenheid van al onze medewerkers vertaalt zich in een hecht partnerschap met u als opdrachtgever. Dat kan in de vorm van een plaatsvervangende engineeringafdeling of als het verlengstuk van uw organisatie. U bepaalt als belangrijkste spil van het “Engineering Team” hoe u het hebben wilt. Vertrouwen, heldere communicatie en subliem vakwerk staan daarbij centraal. Moet Romédes u nog vertellen dat het gezegde “Afspraak is Afspraak” hoog in vaandel gedragen wordt?