Romédes Engineering

Slagvaardig en resultaat gericht

Romédes Engineering is een energiek engineeringsbureau, boordevol passie, precisie en gedrevenheid. Gestart in 1998 en uitgegroeid tot een ervaren en slagvaardige onderneming met hoog gekwalificeerde, goed samenwerkende specialisten. Dát werkt!
U vindt ons in Lichtenvoorde midden in het geografische vierkant Arnhem, Doetinchem, Winterswijk en Enschede. Veel opdrachtge vers in binnen- en buitenland weten Romédes als de “Energieke Engineers uit het Oosten” te vinden.

 

Denkers en doeners

Bij Romédes Engineering proeft u onmiddellijk de informele bedrijfscultuur. We werken met een overzichtelijke organisatiestructuur met korte lijnen in een professionele werkomgeving. Dat merkt u ook. De uitstekende in- en externe communicatie komt het eindresultaat volledig ten goede. Bij Romédes kiezen we bewust voor deze kleinschalige opzet. Enerzijds om onze kwaliteit te waarborgen, anderzijds om een ideale basis voor ultiem maatwerk te scheppen. We hebben niet de ambitie om het grootste engineeringsbureau te zijn, maar wel het meest toonaangevende.

 

Samenspel

De persoonlijke betrokkenheid van al onze medewerkers vertaalt zich in een hecht partnerschap, met u als opdrachtgever. Dat kan in de vorm van een plaatsvervangende engineeringsafdeling of als het verlengstuk van uw organisatie. U bepaalt als belangrijkste spil van het “Engineering Team” hoe u het hebben wilt. Vertrouwen, heldere communicatie en subliem vakwerk staan daarbij centraal. Moeten we nog vertellen dat we
het gezegde “Afspraak is afspraak” hoog in ons vaandel dragen?

 

Kennis en kunde

U bent bij Romédes altijd verzekerd van een structurele aanpak. Nadat uw pakket van eisen en het proces tot in de finesses is geformuleerd, dragen we met oog voor het kleinste detail optimale oplossingen aan.
Dat kan een redesign zijn van bestaande machines of een compleet nieuw concept.
Meer informatie? Neem dan contact op.

Ervaar bij uw eerstvolgende engineeringsproject hoe wij u succesvol kunnen ondersteunen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.